24 Januar 2018
Velkommen til Speciallæge Pierre Schydlowsky

Klinikken - tidsbestilling - konsultation

Klinikkens lokaler

 • Klinikken er beliggende på Bymidten i Værløse.
   
 • Klinikken har fælles lokaler med Værløse Fysioterapi.
   
 • Der er 3 lægerum, 3 fysioterapirum og 1 træningssal.

Tidsbestilling og receptfornyelse

I telefontiden modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og undersøgelser.

Tel. offentlige patienter: 44481507 dagligt 11-13 fraset onsdag

Tel. privat/forsikringspatienter: 44481325 dagligt 9-11


Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale. Klinikke har overenskomst med sygesikringen og aftale med danske regioner. Klinikken tilbyder konsultation til:
 • personer henvist fra egen læge (gruppe I patienter)
 • personer som ikke har behov for henvisning fra egen læge (gruppe II patienter)
 • personer henvist i henhold til aftalen med danske regioner
 • personer henvist fra forsikringsselskab
 • private patienter

Telefonkonsultation

Har du behov for at tale med lægen eller sekretæren, skal du ringe til klinikken i telefontiden (se forside). Klinikkens sekretær vil besvare din forespørgsel bedst muligt. Er der behov for det, vil sekretæren rådføre sig med lægen. Du vil derefter blive ringet op af enten sekretæren eller lægen.

 

Kommunikation via hjemmesiden

Under menupunktet "Kontakt klinikken" kan du udfylde spørgeskemaer, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger.

Spørgeskemaerne giver både dig og lægen gode muligheder for at få mest ud af konsultationen. Du kan udfylde dem derhjemme i fred og ro, og dermed har lægen relevante oplysninger, når du møder op til konsultation.

For de fleste kropsdele findes der et skema med spørgsmål og et skema med tests. Begge type skemaer skal udfyldes.

Er det 1. gang du kommer i klinikken, eller er det flere år siden, du har været der, vil jeg også opfordre dig til at udfylde skemaet om generelle forhold, udover de skemaer som er relevante for dit problem. Skemaet om generelle forhold bør også udfyldes, hvis der er forhold, som har ændret sig siden, du var i klinikken sidst.

NB: Vi gør venligst opmærksom på at kommunikation via hjemmesiden først kan besvares, når man er tilmeldt klinikken, dvs når klinikken har modtaget en gyldig henvisning fra egen læge til det pågældende problem.